Handelsbetingelser for Nordic Bizz S.M.B.A

Nordic Bizz S.M.B.A
Refshalevej 163a 1.tv
1432 København K
TLF: +4561262848
CVR: 35024530

Generelt
Disse handelsbetingelser gælder for alle ydelser solgt på www.nordicbizz.com (herefter kaldet ”hjemmesiden”). Nordicbizz er et kontorhotel/kontorfællesskab, der tilbyder forskellige services, udlejning af kontorer, booking af lokaler til møder og events. Abonnement baseret ydelse til firma adresse og post håndtering.  

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Nordic Bizz S.M.B.A og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende ydelserne . Kun personer, over 18 år kan indgå en aftale med Nordic Bizz S.M.B.A.

I tilfælde af yderligere services eller specielle events, forbeholder Nordic Bizz sig retten til at tilføje specielle vilkår og betingelser, der adskiller sig fra nedenstående vilkår og betingelser. I er ansvarlige for at informere jeres gæster om disse vilkår, uddybet i punkt 3: "adfærds reglementer for gæster" under sektionen "Booking af lokaler til møder og events"

Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og Nordic Bizz S.M.B.A.

For at få adgang til ydelserne, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsernes omfang
Hvis der lejes et kontor, en skrivebordsplads eller virtuelt kontor får Brugeren adgang til Nordic Bizz S.M.B.A's tjenester, bestemt ved udarbejdet kontakt.

Hvis der bookes midlertidige lokaler til møder og events læs venligst vores vilkår og betingelser for disse under punktet *Booking af lokaler til møder og events

Booking af lokaler til møder og events

1. Reservationer og bekræftelser

En midlertidig reservation kan foretages over telefon, e-mail eller via vores online reservationssystem. Når reservationen indsendes, er I påkrævet at oplyse alle nødvendige personlige detaljer, ud over information om mødet eller eventet der planlægges.

Hvis der indsendes nogen form for personlig data om gæster, eller materiale (såsom beskeder, e-mails eller billeder) til Nordic Bizz, er I ansvarlige for, at den indsendte information eller materiale ikke bryder nogen form for tredjeparts immaterielle rettigheder eller privatlivets fred.

En arrangement reservation er bindende, når der ligger en skriftlig bekræftelse fra Nordic Bizz, eller I skriftligt har bekræftet tilbuddet sendt af Nordic Bizz. Forhåndsbetaling, reservationsgebyr eller kreditkortgaranti kan påkræves af Nordic Bizz afhængigt af den lokale lovgivning om sikring af reservation.

Hvis I ønsker at ændre jeres reservation, vil Nordic Bizz, indenfor rimelighedens grænser, bestræbe sig på at imødekomme jeres anmodning, men vi kan ikke garantere, at disse ændringer kan foretages.

Reservationen kan ikke overtages af tredjepart uden skriftlig godkendelse fra Nordic Bizz

I alle tilbud er oplyst hvilken dato, lokalet er forhåndsreserveret til. Efter denne dato frigives reservationen automatisk uden yderligere varsel.

Ved betaling via faktura pålægges et gebyr på 75 kr.

2. Afbestillingspolitik for mødebookinger

I tilfælde af afbestilling gælder følgende politik, medmindre andet er aftalt

Annulleringsbetingelser:

Booking er først gyldig når betaling er gennemført. Skal ske senest en uge inden brug af lokalet. Nordic Bizz kan annullere reservationen såfremt forudbetaling ikke er foretaget eller anden ikke opfyldt aftalte.

3. Adfærdsreglementer for gæster  

For alle gæsters sikkerhed og bekvemmelighed gælder følgende regler:

Nordic Bizz ejendomme eller udstyr må ikke blive brugt til nogen form for ulovlig, svigagtig, kriminel, amoralsk eller lignende formål, eller bruges i forbindelse med nogen form for forretning eller aktivitet, der er i strid med gældende lovgivning eller ordrer fra gældende myndigheder.

  • Antallet af gæster må ikke overgå den aftale kapacitet af lokalet. I tilfælde af ekstra gæster er det arrangørens ansvar at informere og få bekræftet hos Nordic Bizz.
  • Alkoholiske drikkevarer må kun blive indtaget på ansvarlig vis og må ikke blive tilbudt til mindreårige.
  • Rygning og rekreative stoffer er strengt forbudt hos Nordic bizz.
  • Gæsters privatliv skal respekteres, og billeder på sociale medier vil derfor ikke blive lagt op, medmindre gæsten tydeligt har godkendt dette.
  • Gæster må under ingen omstændigheder agere i nogen form for uregerlig eller forstyrrende adfærd og må under ingen omstændigheder blande sig i andre gæsters oplevelse af deres respektive event.
  • Gæster må under ingen omstændigheder ødelægge noget i Nordic Bizz lokaler eller udstyr, fjerne nogen form for udstyr, møbler eller andre effekter fra lokalerne uden forudgående samtykke fra Nordic Bizz. Nordic Bizz forbeholder sig retten til at opkræve omkostninger forbundet med skader.
  • Der bør tages korrekt hensyn til personlige værdigenstande. Nordic Bizz er ikke ansvarlig for værdigenstande eller anden ejendom medbragt på Nordic Bizz lokaler.
  • Gæster skal overholde anvisninger fra Nordic Bizz personale.
  • I tilfælde af at jeres gæster bryder nogle af de ovennævnte vilkår, vil I eller jeres gæster øjeblikkeligt blive fjernet fra Nordic Bizz Lokaler. I sådanne tilfælde er I stadig forpligtet til at betale for de bestilte services. I er ikke berettiget til at kræve tilbagebetaling af betalinger, der er foretaget.
  • I er ansvarlige for den skade, der er foretaget af jer eller jeres gæster på Nordic Bizz lokaler, udstyr eller andre gæster og deres ejendom

4. Nordic Bizz ansvar

Nordic Bizz sigter mod at give den bedst mulige service, og vores højeste prioritet er at sikre, at jeres event forløber som planlagt. Hvis der skulle opstå fejl eller misforståelser, vil vi gøre vores ypperste for at løse sagen hurtigst muligt. Hvis, efter eventet, klagen stadig er udestående, skal der rettes skriftlig henvendelse til jeres eventkoordinator eller til info@nordicbizz.com

Nordic Bizz er ikke ansvarlig for tab eller ødelæggelse af gæsters medbragte ejendomme, over for nogen former for skader, der end kunne ske på og af nogle personer, der ikke overholder de opstillede adfærdsreglementer fra Nordic Bizz, eller for nogen tab på grund af mekanisk nedbrud, fejl på strømforsyning, behovet for at forestå akutte reparationer af ejendommen eller andre force majeure forhold, der kan forårsage at enten Nordic Bizz lokaler eller udstyr vil blive midlertidigt lukket eller dets funktion afbrudt. Nordic Bizz er ikke ansvarlig for indirekte eller konsekvente tab. Maksimum ansvar for Nordic Bizz vil blive begrænset til prisen på eventet

5. Gavekort, klippekort og andre vouchers

Gavekort, klippekort og vouchers føgler samme retningslinjer som ved en normal mødebooking. Klippekortet/Voucheren er gyldigt i 1 år fra købt dato. Klippekortet kan benyttes på time basis ved minimum 2 timers varighed som er svarende til 1 klip.

Klippekort kan benyttes efter virksohedens møde behov. Vores basic og pro kort, gælder til vores lokaler i København på Refshaleøen. Vores Pro klippekort giver også 30% på leje af vores gruppelokaler.

Vores Enterprise klippekort kan benyttes i weekender, giver 50% på gruppelokaler og kan benyttes til vores møde og event sted Enkesædet kun 30 minutter uden for København.

For at booke med sit klippekort skal man kontakte Nordic Bizz enten telefonisk eller via e-mail.

Klippekortet kan enten betales via faktura eller online betaling og kan først benyttes efter betaling er foretaget.

Nordic Bizz kan ikke sikre at der er plads i mødekalenderen til, at man kan booke med sit klippekort på specifike datoer eller tidspunkter virksomheden måtte øsnke, men vil altid kunne henvise til andre ledige datoer og tidspunkter, såfremt klippekortet er gyldigt.

Adgang til ydelserne
Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere en brugerkonto på portalen.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.

Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående underrette Nordic Bizz S.M.B.A samt ændre sit password.

Gebyrer og Betaling
Gebyrer for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Brugeren skal udføre betalingen for alle betalinger via de af Nordic Bizz S.M.B.A tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Nordic Bizz forholder sig retten til at opkræve renter for forsinket betaling i overensstemmelse med dansk lovgivning herom – ligeså rimelige inkassogebyrer.

Nordic Bizz forholder sig retten til at opkræve yderlig betaling, hvis mødet/eventet overskrider den bekræftede tidsplan med mere end 30 minutter. I tilfælde af overskridelse af den bekræftede tidsplan, kan en sådan afgift omfatte allerede foretagede betalinger eller tabt omsætning afholdt af Nordic Bizz, i det omfang at Nordic Bizz ikke er i stand til at respektere andre reservationer tilknyttet lokalet.

Tilpasninger og ændringer
Nordic Bizz S.M.B.A forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

Opsigelse af abonnement
Opsigelse af Tjenesten kan ske ved udgang af betalings-perioden på 1 måned fra seneste betaling. For at opsige sin aftale skal man bruge det, på forsiden, angivede link
eller kontakte Nordic Bizz S.M.B.A via info@nordicbizz.com

Betaling
Nordic Bizz S.M.B.A modtager online betalinger med; Visa/Dankort.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den tjenesten er bestilt med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er eksklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark - Kroner (DKK)

Nordic Bizz S.M.B.A benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Fortrydelsesret
Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Kunde- & Privatlivspolitik
Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Nordic Bizz S.M.B.A, har vi som basis brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Kravet for oplysningerne på dig som bruger kan variere fra tjeneste til tjeneste.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere tjenesten til dig.

Personoplysningerne registreres hos Nordic Bizz S.M.B.A og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Nordic Bizz S.M.B.A har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Nordic Bizz S.M.B.A er: Jeppe Høj

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Nordic Bizz S.M.B.A har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@nordicbizz.com.

Cookies
På https://nordicbizz.com/cookies-og-privatlivspolitik/ anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på https://nordicbizz.com/, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Nordic Bizz S.M.B.A's hjemmeside.

Forbrugerbeskyttelse
Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Klagemuligheder
Ved klage skal vores e-mail adresse angives: info@nordicbizz.com samt hjemmesiden du har købt varen på.
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (Link).
For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform. ec.europa.eu

Kontakt information
Nordic Bizz
København K
Refshalevej 163a
Telefon: +45 61 26 28 48
Email: info@nordicbizz.com
Web: www.nordicbizz.com
CVR-nummer: 35024530
Åbningstider
Åbent 
Alle dage 8:00 – 22:00

Telefontid: 8:00 - 17:00
© Nordicbizz.com, All rights reserved.
crossmenuchevron-down