Kontorplads til leje i København – læs mere her

Kontorplads i København

Lej et skrivebord.

Med et fast skrivebord sidder du blandt “kollegaer”

 

Sidder du for meget der hjemme eller har du bare brug for, at socialisere, så er et fast skrivebord også kaldet en kontorplads måske lige noget for dig.

Med en fast kontorplads og et skrivebord vil du opleve alle foredelene ved at have et kontor. Her sidder du blot med andre kompetente start-ups og iværksættere, som alle kæmper for deres virksomhed. Du kommer til at sidde i kreative omgivelser, som giver dig mulighed for at udvikle din virksomhed. Har du brug for private telefonsamtaler, er der mulighed for at gå ind i et seperat lokale, samt hvis du har et møde med en klient, har du mulighed for at booke vores mødelokaler, såfremt andre lejere ikke har booket sig ind.

Du vil få login til vores booking system så du altid nemt og enkelt kan logge ind og booke et mødelokale eller se booking kalenderen. Hvis du er på farten kan du også tjekke vores app om der er ledigt.

Du kan vælge at møblere med egne møbler, eller du kan leje kontormøbler af os. Du skal bare tage din computer med og begynde at arbejde – vi har klaret resten!

LEJE PR MÅNED

2.265

  • Privat nøgle til kontor
  • Eget skrivebord
  • Fast kontorplads
  • Adgang 24/7 – 365 dage om året
  • Rengøring
  • Gratis kaffe
Se ledige faste kontorpladser

Faciliteter

Med et kontor hos os kan du gøre brug af alle vores faciliteter du kan læse mere under fanen faciliteter.

Book fremvisning