Kontorplads i København

Lej et skrivebord.

Kontorplads i København

Flyt din virksomhed hjemmefra og få et skrivebord blandt “kollegaer”

Med en fast kontorplads vil du få et lækkert hæve sænke skrivebord, og have alle fordelene ved at have et kontor. Her sidder du med andre kompetente start-ups og iværksættere, som alle arbejder passioneret for deres virksomhed. Du kommer til at sidde i kreative omgivelser, som giver dig mulighed for at udvikle din virksomhed. Har du brug for private telefonsamtaler, er der mulighed for at gå ind i et seperat lokale, samt hvis du har et møde med en klient, har du mulighed for at booke vores mødelokaler, såfremt andre lejere ikke har booket sig ind.

Du vil få dit eget login til vores booking system så du altid nemt og enkelt kan logge ind og booke et mødelokale eller se booking kalenderen. Hvis du er på farten kan du også tjekke vores app om der er ledigt.

Kontorindretning

Du skal ikke tænke på noget, dit kontor er allerede indrettet. Vi har sørget for dig og sat lækre hæve-sænkebord op i et kreativt og lukrativt kontormiljø. Du skal bare tage din computer med og begynde at arbejde – vi har klaret resten!

LEJE PR MÅNED

2.500,-

  • Privat nøgle til kontor
  • Eget skrivebord
  • Fast kontorplads
  • Adgang 24/7 – 365 dage om året
  • Rengøring
  • Gratis kaffe
Book en fremvisning

Hvad koster en kontorplads?

En fast kontorplads i kontorfællesskabet Nordicbizz i København koster 2.500 pr md

Udvid dit netværk

Hos Nordicbizz bliver du en del af et fællesskab og netværk med mange kompetencer. Med en kontorplads får du adgang til massere af viden og værdifuld sparring.

Hvis du synes at en kontorplads kunne være noget for dig skal du være velkommen til at udfylde formularen til højre og få en fremvisning af vores lokaler, eller udfylde formularen ovenfor og se ledige pladser.

Faciliteter

Med en plads hos os kan du gøre brug af alle vores faciliteter du kan læse mere under fanen faciliteter.

Book fremvisning