Kontorlokaler i København

Erhvervslokaler til leje med mange muligheder

Er du på udkig efter kontorlokaler i københavn til en enkelt-mandsvirksomhed eller til dit team, har vi et kontor der passer til dine behov.

Du får alle fordelene ved kontorfællesskabet, plus en ekstra følelse af privatlivets fred. Du kan vælge at møblere med egne møbler eller du kan leje kontormøbler af os. Du skal bare tage din computer med og begynde at arbejde – vi har klaret resten!

I vores kontorfælleskab i København kan du leje dit helt eget kontorlokale. Vi har både små til store kontorlokaler til leje med plads til at fra 4 til 20 personer. Vi tilbyder også at sammenslutte og etablere kontorer efter behov for virksomheder der måtte have brug for dette.

Favorable priser på leje af kontorlokaler i København.

Når du lejer et kontor skal du ikke  være bange for ekstra omkostninger eller skjulte betalinger af dit kontorlokale. Hos os afhænger prisen af størrelsen på det kontorlokale du søger og det er prisen.

Bemærk venligst at alle priser er eksklusiv moms.

Leje af eget kontor 13 m2  

fra kr. 4.995/måned ex. moms.

LEJE PR MÅNED

fra 4995,-

  • Privat nøgle til kontor
  • Adgang 24/7 – 365 dage om året
  • Rengøring
  • gratis kaffe
Se ledige lokaler

Faciliteter

Med et kontor hos os kan du gøre brug af alle vores faciliteter. Når du har valgt et kontorlokale til leje hos Nordicbizz  er der inkluderet flere forskellige kontor faciliteter som bla:

Parkering, Rengøring, Mødelokaler, Mødebooking, Pakkemodtagelse, Kaffe/te, Vand og varme, Højhastighedsinternet

Du kan læse meget mere under fanen faciliteter og finde mere information om hvad du som lejer får med.

Book fremvisning