Kontor til leje i København

Kontor til leje i københavn. Søger du kontorlokaler eller erhvervslokaler til din virksomhed, så har vi måske et til dig eller dit team. Vi har kontorer til Iværksættere og større etablerede virksomheder 

Vi har kontorer til leje i alle størrelser, fra 1 til 50 ansatte.

Leje af fleksible kontorlokaler

Lej et kontor i København og find det perfekte arbejdsrum til dig og dit team. Vi tilbyder kontorer til leje fra 1 til 50 personer, ideelle for både iværksættere og større virksomheder. Vores kontorlejemål inkluderer gratis mødelokaler, kaffe og te, rengøring og mulighed for frokostordning, der gør hverdagen lettere.

Opdag vores fleksible kontorlokaler til leje i hjertet af København, og se vores attraktive kontorudlejning og konkurrencedygtige priser herunder. Du kan vælge mellem en række forskellige kontorlokaler i vores kontorhotel, og få den bedste løsning for kontor leje i København.

Eget kontor
24 timers adgang
Rengøring
Gratis kaffe/te
Gratis Mødelokale booking
“Vi har kontor og showroom hos Nordicbizz og er rigtig glade for kontorfælleskabet”

Julie, CEO

Pris på leje af kontorlokaler i København

Vi tilbyder moderne kontorlokaler til konkurrencedygtige priser. Uanset om du er soloiværksætter eller del af et større team, er vores kontorfællesskab det perfekte miljø for vækst, med fokus på netværk og vidensdeling.
Ledige kontorer
Eget kontor
Pris pr måned
Fra
4.450
kr. de første 3 md
Derefter 6.700 kr/md
Eget kontor
Plads op til 3 personer
24 timers adgang
Rengøring
Gratis kaffe/te
Gratis Mødelokale booking
Udlejet
Kontor fra 3 til 50 personer
Pris pr måned
Fra
2.250
kr. pr medarbejder
Pris afhænger af bl.a. kontorstørrelse
Eget kontor
Plads fra 3 til 50 personer
24 timers adgang
Rengøring
Gratis kaffe/te
Gratis Mødelokale booking
Lej et kontorlokale i København og få det ideelle kontorlokale tilpasset din virksomheds behov. Uanset om du er en soloiværksætter eller en del af et større team på op til 50 personer, tilbyder vi billige kontorer i vores moderne kontorfællesskab hos NordicBizz. Her er du omgivet af andre iværksættere og vækstvirksomheder i et miljø, der vægter netværk og vidensdeling højt.

I vores kontorfællesskab kan du skabe og tilpasse din virksomheds arbejdskultur fysisk. Hos NordicBizz får du stor fleksibilitet med mulighed for at skalere op og ned i lokalestørrelse efter behov. Hvis én kontorenhed ikke er nok, kan vi etablere og kombinere flere kontorlokaler, så du får alle de kvadratmeter og kontorpladser, du har brug for.
Der er ingen ekstra omkostninger eller skjulte gebyrer, når du lejer et kontor hos os. Du kan vælge at møblere dit nye kontor med egne møbler, eller du kan leje møbler af os. Du skal blot medbringe din computer, så er du klar til at starte arbejdet – vi har sørget for resten, inklusive gratis kaffe og te samt rengøring.

Kontakt os på +45 61 26 28 48 for at høre mere om ledige kontorlokaler til leje i København, og book en fremvisning, så vi kan vise dig vores dynamiske kontorfællesskab hos NordicBizz.

Bemærk, alle priser er eksklusiv moms.

Aamanns frokostordning

Der kan nemt bestilles en lækker og varieret frokostordning hos Aamanns, som befinder sig lige nedenunder kontorerne. Aamanns er kendt for deres skønne, nordiske køkken og tilbyder en ny og spændende frokostmenu hver dag. Deres retter er lavet af sæsonens bedste råvarer, og de har et stort fokus på kvalitet og smag.

For dem, der ønsker en mere uformel frokost eller vil prøve noget nyt, er det også muligt at gå ned og udforske de mange forskellige og fantastiske restauranter på Reffen. Dette spændende madmarked tilbyder et bredt udvalg af mad fra hele verden, fra gourmetburgere og autentisk street food til fine, lokale delikatesser. Det er den perfekte mulighed for at nyde en afslappende pause fra arbejdet, få lidt frisk luft og samtidig forkæle smagsløgene med alt fra asiatiske fusion-retter til traditionelle danske smørrebrød.

Uanset om I vælger den daglige frokostordning fra Aamanns eller beslutter jer for at prøve de kulinariske tilbud på Reffen, er I sikret en frokostoplevelse ud over det sædvanlige, der kan tilføje et ekstra pift til jeres arbejdsdag og styrke teamets samhørighed over et godt måltid.

Teknik & AV udstyr i lokalerne

Vores lokaler er fuldt udstyrede til at møde alle jeres behov for effektive og interaktive møder eller workshops. Hver lokation er indrettet med ergonomiske borde og stole, der sikrer komfort gennem lange sessioner. Vi har også sørget for, at alle nødvendige tekniske faciliteter er på plads for at understøtte en bred vifte af præsentations- og arbejdsformer.

Nøgleudstyr inkluderer:
WiFi: Lynhurtigt og stabilt trådløst internet er tilgængeligt i alle lokaler.

Projektor: Projektorer er installeret til klare og skarpe præsentationer. 

Lyd System: Vores lydsystem garanterer, at lyden er krystalklar i hele lokalet. 

Whiteboard: Store og let tilgængelige whiteboards giver mulighed for spontan brainstorming og note-tagning. 

Flipovers: Praktiske flipovers. Perfekte til at skitsere hurtige ideer og kan nemt flyttes rundt i lokalet for gruppearbejde og breakout-sessioner.

Har du spørgsmål er du altid 
velkommen til at ringe til os
Ring +45 61 26 28 48
Kontakt information
Nordic Bizz
København K
Refshalevej 163a
Telefon: +45 61 26 28 48
Email: info@nordicbizz.com
Web: www.nordicbizz.com
CVR-nummer: 35024530
Åbningstider
Åbent 
Alle dage 8:00 – 22:00

Telefontid: 8:00 - 17:00
© Nordicbizz.com, All rights reserved.
crossmenuchevron-down